HEAVENLY


UTLÅNAD!

2017-10-15 Heavenly är nu utlånad till Hannah Regosa i Karlstad

Heavenly är 7 år e  Moelgarnedd Montana RW 114 (e. Eyarth Tomahawk, u. Moelgarnedd Miri, e. Brockwell Chuckle),  flertalet SM medaljer samt NM silver. u Wilgenhaar's Nocturne (e. Vita Novas Celesto, u. Wilgenhaars Jive, e. Maretons Jasper) kvalad SM 2013 & 2014, kvalad SM 2013 & 2014..

Heavenly är min egen uppfödning och avlad för dressyr.
 Hon är sedan ett år mamma åt en underbar liten tjej Heavens Grace DH e. FS Numero Uno.
Uppfödare: Maria Hansson/Daniella Hansson
Ägare: Daniella Hansson
info@chipshop.se
Filmen nedan är från 2017-09-08

Nexis Tischa


SÅLD!
Nexis Tischa är 8 år e. Veronas Bo-Gi, 135 cm hög, och nu söker hon en ponnyryttare att träna och tävla ihop med.
Nexis Tischa har varit hos mig sedan hon var 1 år, köpt hos uppfödaren. Jag är själv 23 år och har ridit in och utbildat henne i dressyr upp till LA. Hon är utbildad i hoppning av vuxen ryttare och har tävlat LC. År 2016 blev hon mamma och nu är hon redo att fortsätta livet som sportponny.
Det är en otroligt snäll ponny med mycket motor. Hon är dressyrstammad men trivs lika bra på hoppbanan, om inte bättre.
Jag ser gärna att hon kommer till en ponnyryttare som vill fortsätta utbilda och utvecklas tillsammans med henne och som har ett bra team i ryggen med närvarande och hästkunniga föräldrar. Hon är snäll vid all hantering, sko, lasta, klippa, rida ut osv. Ingen skadehistorik.

Kontakta mig om ni är intresserad av någon av hästarna. Det går bra både via mail och telefon.
info@chipshop.se eller 0738-47 96 25

Det är viktigt för mig att försöka matcha häst med ryttare.
Så det är viktigt för dig som köpare att du funderat om det är en ung häst eller en läromästare som skulle passa dig bäst. Är det en tävlingshäst som du kan och vill utbilda själv eller vill du kanske ha en häst som du kan umgås med på härliga skogpromenader. Oftast kan man inte få allt i en häst så därför är det bästa om du funderat på de viktigaste kriterierna när du skall köpa häst.
Är det en tävlingshäst du söker och man har möjlighet att se den aktuella hästen på tävlingsplats är det ju toppen för att se hur den beter sig där.
Prislappen är ju också en stor och viktig del i ett köp förstås, den viktigaste delen som man tillsammans med hästval måste ta ställning till.

Vid provridning
Sadlar vi och tränsar hästen tillsammans och jag börjar alltid med att rida. Detta så att du skall få se hur hästen beter sig med mig. Ta gärna med din tränare så att ni tillsammans kan avgöra om hästen kan vara den rätta för just dig. Vill du tar vi självklart en tur ute i skogen. Du är självklart välkommen att provrida flera gånger. Man skall ju komma ihåg att en provridning också är ett nytt moment för hästen.
Ibland tar det lite tid med kemin mellan häst och ryttare. Allt för BÄSTA MATCHMAKE!

Blir du sen eller fått förhinder till en bokad provridning blir jag glad om du hör av dig så jag vet.

Besiktning
Vid köp  besiktigas hästarna och röntgas efter överenskommelse..

Alltid välkommen tillbaka
När du köpt häst hos mig är du förstås alltid alltid välkommen tillbaka. Kanske vill du ha lite träningshjälp eller bara en lite "check" om hästen känns som den brukade när den var under min ridning.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.