• Träning i dressyr 45 min på Ericsberg 450:-
  • Träning i ERT 60 min på Ericsberg 500kr.
  • Varannan tisdag kväll, jämna veckor, är jag i Nyköping och håller träningar. Kontakta mig vid intresse att vara med då. 
  • Vill ni att jag kommer till er anläggning och håller träningar, kontakta mig på mail eller telefon: info@daniellahansson.se, 0738479625.
 
  • Jag kan även komma till er klubb och hålla en clinic/demonstration kring ERT. Kontakta mig i så fall för mer information och pris. Vi gör då ett upplägg tillsammans för att möta era eventuella önskemål.
 
  • Mental träning Jag hjälper dig att sätta upp dina mål och med din mentala träning. Vi träffas och sätter målen ihop och vi stämmer av både online och via besök. Du behöver inte komma till mig om du bor långt härifrån, jag kommer till dig. Du behöver och  heller inte ha mig som din vardagstränare för att jag skall kunna jobba med dig mentalt men alla inblandade behöver ta del av målen och hur det går. Det hjälper jag till med. Oavsett om du tävlar på elitnivå eller inte så behöver alla hjälp ibland när hjärnar spelar en ett spratt.
       Ring eller maila mig för att boka in en träff !     

Pris för ett första besök 800 kr inkl moms
Inkl resa, 1 träningspass (dressyr/markträning), fortsatt upplägg om så önskas.
Första mötet brukar ta ca 2,5 timme

Pris för 1 år av mentalträning 4000 kr inkl moms
inkl 4 besök /träningar (hos mig eller hos dig), uppföljning online , 1 tävlingsbesök , konsultation via telefon/chatt/film. 

Daniella Hansson Dressage
info@daniellahansson.se

0738479625