Piff & puff

Det är dags för Florens att lära sig Piaff och Passage. Han blir lätt lite stressad och orolig när man pressar honom för mycket och just piff och puff är för mycket för honom. Men Daniella som tidigare varit hos Ubbe Nordström med Liane´s häst Entutu för just detta, ville prova även honom till Florens. Så igår var det dags för första lektionen på Brolöten.  Ingen stressad eller pressad Florens här inte, allt gick bara fint. Lugnt och metodiskt jobbade han med Flo som till slut köpte utbildningen. Daniella fick med sig en läxa hem till nästa gång, Florens skall bära vikten mera jämt på båda fram. 

Daniella jobbar mycket förebyggande hälsa och med Biolight på sina hästar. Bara för ett bra välbefinnande men också vid behov där olyckan är framme tex vid muskelsmärta, skador vid senor och ligament eller  för ett bättre immunförsvar. 
Biolight är baserad på avancerad teknik som med hjälp av rött och infrarött pulserat ljus påskyndar kroppens egen kapacitet till läkning samt tillför kraft och uthållighet till hästens muskler. Den har 12 olika program att välja på beroende på vad du vill behandla. Hästarna har minst en SPA dag i veckan då de får massage och/eller en Biolightkur. En härlig stund för både hästarna och Daniella.
 

En nöjd Flo efter sin första Piff & Puff lektion för Ubbe
En nöjd Flo efter sin första Piff & Puff lektion för Ubbe
Här jobbar Biolighten för full maskin
Här jobbar Biolighten för full maskin
Fina örhänge i webbshopen i form av en hästsko. Pris 99 kr
Fina örhänge i webbshopen i form av en hästsko. Pris 99 kr

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar