farmer 6 år till salu!

Farmers "partytrick" Han kan ligga på kommando. Farmers "partytrick" Han kan ligga på kommando.

Nu är det dags för Farmer att hitta sin ryttare!

Brun KWPN valack f. 2010 e. Delamanga-Rhodium ca 170cm. Farmer är mycket välhanterad, lätt att sko, reser bra, lastar sig själv och ligger på kommando. 
Jag köpte honom som 3 åring av Will Rogers och Tristan Tucker i Holland, där han är inriden och utbildad i något de kallar Enviromental Response Training. Enviromental Response Training innebär att man tränar hästens instinkter och reaktioner, istället för att fly lär dom sig att slappna av.
Idag tränas han på MSVB-nivå, öppnor, slutor, förvänd galopp, enkla byten, galoppombyten, bakdelsvändningar och ryggningar. 
Han har en mycket bra skritt med fin aktivitet och övertramp. Galoppen är bra, rund och taktfast, välbalanserad och säker. Traven är mycket utvecklingsbar, den har en bra takt och lätthet. 

Farmer är en charmig och personlig kille. Han rids ut utan problem och är okomplicerad på tävling, startad LA:3 i mitten av juli på 68%.

Vi vill helst att han kommer till en erfaren ryttare som vill utbilda honom vidare för dom högre klasserna och vill bli hans partner in crime.
Läs mer på daniellahansson.se eller kontakta Daniella på info@chipshop.se

För Florens är det nu SPA, massage, vila och äpplen som gäller.
Han har varit superduktig och i helgen startade han  i Gnesta. I lördagens klass som var en Msv A:1 busade han till det i ena priuetten där han slog sig fri och hade även ett galoppinslag i ena travökningen. Detta kostade många poäng förstås men de red ändå ihop en femteplacering och 62,99%

Söndagens klass Prix S:t Georges var det ett par andra små misstag som en miss i treorna. Flo blev lite matt när han kom in i ridhuset men gjorde ändå en tapper runda. De red ihop 63,68.
Ett par lata dagar i solen står på Flo´s schema och för Farmer är det Cliniq träning inför onsdagen som gäller. Där skall också Liane´s häst Entutu som Daniella tränar och rider visa upp sin Skills och även Flo skall få springa lite fint då.
 

Schlubber, mmm så gott!
Schlubber, mmm så gott!
20 kg foder i vinst!
20 kg foder i vinst!
Entutu efter ridpasset idag
Entutu efter ridpasset idag

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-