Hoppning och Dressyr

Både Christian och Daniella tävlade hoppning under många år innan det blev dags för Daniella att sadla om till Dressyr.
På B-ponnyn Brimstone tävlade hon upp tom Msv med vinster och placeringar.
Brimme köpte vi av Li Krog. En fantastisk fin och duktig ponny som hoppade höghus. Brimme hade aldrig tävlat när han kom till oss och det blev en hel del arbete och lärdom för Danni att stoppa i ryggsäcken. Men mer och mer kikade Danni på dressyrens ädla konst och till slut blev det dags att byta från hopp ponny till dressyr ponny. Brimme åkte till Sara och Elin Andersson i Åtvidaberg och Gaddy som hade gått SM i tre dicipliner (Hoppning, fälttävlan och dressyr) flyttade med oss hem.
Det blev början på dressyrkarriären..

Wilgenhaar´s Nocturne "Wilma" köpte vi 2007. Hon var då 5 år 142 cm och kom från Holland och bara sutten på. En underbar ponny med egen vilja förstås men som har en mycket speciell plats i hela familjens hjärtan. En vacker fux tjej med skinn på näsan. De tävlade FEI dressyr tillsammans. 2009 valde vi att betäcka Wilma med Moelgarnedd Montana och i juli 2010 födde hon en söt liten dotter "Heavenly" som nu också i sin tur fick en dotter e.FS Numero Uno i somras. Wilma avslutade sin karriär hos Pytt i Rånäs med flertalet SM kval.

-