Fler samarbeten

Som jag berättat om tidigare har samarbeten i olika former varit helt avgörande för Daniella och Christians ridning. Utan dem hade vi inte varit där vi är idag. Att få förtroende att ta hand om och förvalta andras fina hästar är inte en självklarhet.

Det första samarbetet med storhäst för Daniella var med Tracy Hallberg och hennes underbara sto Chaqueline som Daniella hade hos sig för utbildning och träning i nästan 3 år. En resa från L:B till vinster och placeringar i Msv:B dressyr. Ett fantastiskt sto som alltid var glad och med på noterna.

Daniella har sedan flera år tillbaka också samarbetat med uppfödare och dressyrdomaren Ann-Kristin Karlsson. Celine Dion är en av Ankis uppfödningar som var hos Daniella i nästan 3 år och Laura är en annan som var hos oss i 1 år. Båda dessa har fina framgångar på tävlingsbanorna idag, Celine av Amanda Holmertz och Laura av systern Tindra som förövrigt red hem ett junior DM guld för någon vecka sedan. Hemma i hagen hos Anki finns det flera framtida stjärnor varav ett litet sto "Walking on Sunshine" som föddes i somras e. Eclectisch (en hingst som ägs av Caroline Bonde och som Daniella skötte under sin tid i Danmark) som vi alla är lite extra nyfikna på:)

Under sin tid i Holland fick Daniella också möjlighet till ytterligare ett samarbete, denna gången med Stuteri Tørvesletten i Danmark. Tørvesletten har fött upp massor av superfina hästar. Exempelvis Tørveslettens Fifty-fifty (Stedinger/Carano) Danish Warmblood Young Horse Championship 2015. Testryttare Charlotte Dujardin belönade honom med 10 i ridbarhet och 10 i potential.
Eller Tørveslettens Quatro som rids av Anna Blomgren (ovan), ingen har väl missat dessa två.
Ja, listan kan göras lång Tørveslettens Stamina, Tørveslettens Spartacus och så då förstås Tørvesletten Rock Fairy 5 år som nu står i Daniellas stall. "Rocky" som hon kallas till vardags är ett underbart sto som också hon är utbildad i Enviromental Response Training. Det skall bli otroligt roligt att följa deras resa tillsammans.

En annan histora som började med ett samarbete med Caroline Bonde men som nu ägs av Daniella är Holsteins Florentino 9 år.
Uppfödare är Familjen Holstein i Danmark som också de har fött upp stjärnor,
Holstens Matina som rids av Alexander Zetterman, Holsteins Floridor (en helbror med Florens) som rids av Anna Zibrandtsen, är bara några av dem. Daniella har god kontakt med Florentinos uppfödare och fick i veckan en länk till en dansk sida på Facebookhttps://www.facebook.com/Horsenews-1405602693069112/?ref=ts

Vi kan bara än en gång tacka för förtrendet och påtala hur viktigt det har varit och fortfarande är med olika typer av samarbeten och hoppas att det fortsätter långt in i framtiden.

-