Vinterland

Dagarna bara flyger fram och nu är det också vinterskrud på vissa delar i Sverige. I Bjärka-Säby snöade det i natt till fölens stora överraskning. När vi skulle släppa ut dem i morse så blev det tvärstopp i stalldörren. Vad tusan, så såg det inte ut igår?! När de väl tog mod till sig och hoppade ut brallade och busade de med de något mindre överraskade och roade mammorna. De är så härliga att se på, man tröttnar aldrig.

Daniella har haft en härlig helg! Entutu tog ett första kval till MSVA i fredags och tog även hem en 6e placering i klassen, MSVB5, på 67,8% i tuff konkurrens. Flo gick PSG igår, med en riktigt bra känsla genom hela programmet var både häst och ryttare nöjda, 63,1% och därmed kvalade till Intermediaire I
Här på hemsidan kommer det att bli lite förändringar. Jag kommer att slå ihop mina två hemsidor till en. www.daniellahansson.se och chipshop.se kommer alltså att försvinna. Webbshopen kommer att finnas kvar här som vanligt och nu även uppdateringarna kring hästarna. Det blir lite lättare så.

-