Kalkonmiddag

I lördags bjöds det på Kalkonmiddag hemma i Bjärka-Säby. En 5 kg stor kalkon lagades i ugnen med tillbehör och supergod sås. Både Christian och Daniella kom hem och vi hade alla en mysig kväll. Jag hade aldrig lagat Kalkon förrut men det var både gott och enkelt så det skall det bli mer av.
/Maria

Jag sov över till söndagen och åkte tillbaka till Fjällskär igen. Jag tog med mig mammas och pappas lilla kattunge, Smirre, som ska få hålla mig sällskap uppe i Fjällskär. Jag åkte förbi Lindstud och Anki på vägen. Där tittade vi på fina Walking on Sunshine e Eclectisch u Winslet och tog en fika innan Anki skulle förbereda för tävling med Laura och jag skulle hem till Flo, Rocky och Farmer. Grattis Anki till fina procent och placering, bra jobbat! :D
En ny vecka har börjat, julen börjar planeras och en weekendresa till Holland väntar så småningom. Mycket att se fram emot även om tävlingarna för 2016 nu är slut. Vi tränar mot 2017 med 2 hästar som går St George, Farmer som närmar sig MSVB med stormsteg och Rocky som gör framsteg varje dag.
/Daniella

-