Första Advent

Stormig första advent här i Fjällskär. Spenderade inte många timmar ute, bara till stallet för att fixa med hästarna en stund, mocka och ta ut dom en stund i ridhuset. Resten av dagen spenderades i soffläge med lilla Smirre, filmdag passar perfekt när man ändå inte kan vara ute.
Lördagen var en bättre utedag. Stallet på förmiddagen, red Entutu och pysslade om mina älsklingar innan jag åkte till Linköping på eftermiddagen. Tänkte julhandla med brorsan lite men slutade med 2 par nya skor till mig och 1 par till brorsan samt 1 julklapp till julklappsleken. Vi käkade lite och sedan gick vi på bio, Fantastiska vidunder. Riktigt bra faktiskt, helt klart värt!
Åkte hemåt Fjällskär igen, väl hemma inser jag att jag glömde husnyckeln i den andra bilen (jag hade bytt bil med brorsan då volvon behövde repareras lite) Det var bara att åka till Bjärka och hämta nyckeln. Passade på att ta med mig mitt nya träns från SD Design till Rocky som hade kommit.
Nu är det måndag igen och vi laddar upp för en ny vecka. På fredag är det programridning med Entutu då jag ska rida St George för första gången. Det är också skoningsdags för Rocky så pappa kommer till helgen.
/Daniella

-