Andra Advent

Spenderade andra advent med min kära far. Pappa kom upp till Fjällskär efter lunch för att sko Rocky och leverera hö. Rocky har nu också skor bak. Hon har hittils inte behövt skor bak, då hon har väldigt bra hovar och inte sliter så mycket på hovarna men tyckte det kunde vara bra nu med vintern. Skönt att kunna brodda om det behövs.
Rocky är för övrigt väldigt duktig, hon gör stora framsteg. Vi tränar fortfarande upp flås men börjar nu kunna leka med skänkelvikningar, öppnor och lite mer samling i galoppen. Efter sommarvilan så får man bygga upp igen. Mentalt är hon väldigt cool och njuter av att vara i fokus.
När pappa gjort sina ärenden här åkte han hemåt igen och jag gick hemåt. Smirre och jag bakade Lussebullar, åt upp halva smeten innan gräddning fick några gjorda ialla fall, gott!!

-