Julmys

Julmys vid stallet Julmys vid stallet

Det är lerigt i hagar & smutsiga hästar. Det är mörkt både när man går till stallet och när man går hem. Det är kallt och man fryser hela tiden. Men det är ändå något visst med denna tiden på året. Det lyser fint i alla fönster och det är ett visst lugnt i stallen. Kanske är lugnet frukten av att tävlingssäsongen ligger i ide och en och annan häst vilar sig i form.

December är också en månad då det händer mycket skoj, jag fyller år och så är det julafton och nyårsafton. Alla tre i ett (som ett kinderägg) mycket roligt blir det!

På julafton tog jag och Smirre en extra lång julfrukost. Efter det var det dags att först ta hand om Florens och Rocky i Fjällskär. En tur till Farmer som står i ett stall ca 10 minuter härfrån. Hem och hämta Smirre, julklappar och kläder för att sedan fortsätta hem till Bjärka där Chrille, mamma och pappa väntar.  Det dukades upp olika förrätter till Kalle, hummersoppa, löjromstoast mm. Vi har som tradition sedan många år tillbaka att inte äta julbord, det är bara mamma och pappa som gillar det så brukar alltid äta något som alla gillar. Till varmrätt efter ett parti Plump blev det grillat med hasselback och Chrilles hemmaslagna Beasås (den kan man betala dyra pengar för)

Kvällen fortsatte med julklappsutdelning, paketleken och dessertbuff'e.
En härlig och underbar kväll med familjen helt enkelt!

God fortsättning önskar vi er alla!
/ Daniella & Maria


 

Födelsedagspresenten från familjen, super skön!
Födelsedagspresenten från familjen, super skön!
Brorsan, jag och Smirre på julafton hemma hos föräldrarna i Bjärka
Brorsan, jag och Smirre på julafton hemma hos föräldrarna i Bjärka
Danni som liten lucia på Gaddy för länge länge längesedan
Danni som liten lucia på Gaddy för länge länge längesedan

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-