Tandläkarbesök & flytt

Farmer i sin nya box Farmer i sin nya box

Farmer har nu flyttat till ny fin lya på Ericsberg. Eftersom Rocky och Florens står hos mig på Fjällskär så är stallet hos Liane fullt. Farmer har tidigare stått i ett stall i Stigtomta men utan ridhus och det var svårt med bra träningsmöjligheter. Det fanns en box ledig hos Caroline på Ericsberg (där har ju Farmer bott tidigare då jag jobbade där). Florens har gjort sin årliga tandläkarundersökning. Vi åkte till hästkliniken i Norrköping, de är superduktiga där tycker jag. Ett pat lite vassa hakar som slipades men annars var allt bra. Jag kollar häastarnas mun varje för att ha koll på vad som händer där. Det är ju lite svårt att ha koll på själv. Rocky och Farmer skall kollas lite längre fram i vår.

Nya profilryttare för 2017 är också klara. Du kan läsa mer om dem under fliken "Profilryttare". Det skall blir kul att följa dem under året.

Nu väntar en liten mini semester och en tur till Holland och till mina kompisar där.

Kram Daniella

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-