Ordningen är återställd

Jag och min profilryttare Anke i Holland Jag och min profilryttare Anke i Holland

Efter några härliga dagar i Holland hos underbara kompisar drabbades jag förstås av årets första dunderförkylning. Alla ni som har hästar att rida vet hur det är, man sätter sig  nästa alltid i sadeln för tidigt. Vilket säkert gör att snörvlandet och hostandet blir lite onödgt långt. Jag är inte riktigt bra än men febern håller sig på avstånd och ridningen funkar utan hostatacker igen - Skönt!

Nu har också de första sponsorpaketen gått iväg. Det skall bli roligt att följa alla våra duktiga profilryttare nu när tävlingssäsongen snart är igång. De första propparna är ute och är man det minsta sen så är det reservlistan som gäller. Första start som är planerad är med Farmer Mcv:C1 den 18 februari i Katrineholm.
Han trivs jättebra på Ericsberg och tränar på fint så det blir spännande att starta med honom. I mars är det tänkt att både Florens och Entutu skall starta tävlingssäsongen. Rocky får vänta till lite längre fram i vår.

Hästarna hemma i Bjärka är det snart också snart dags att sära på och sätta igång. Tischa kommer att säljas av Evelina Björk senare under våren och Heavenly skall ridas och utbildas av mig ett tag och sedan är tanken att v i skall låna ut henne till en duktig dressyrryttare.

Jag har också varit och gjort den obligatoriska läkarundersökningen inför kommande begivenheter. Det är dags för att slå upp trafikskoleböckerna och denna gången lära sig mer om lastbilar. Jag skall under våren ta lastbilskort, jättekul och lite läskigt:)


 

Farmer inför träningspasset på Ericsberg
Farmer inför träningspasset på Ericsberg
Nya produkter från SD på väg in Armband med bling. Kommer i svart och marin
Nya produkter från SD på väg in Armband med bling. Kommer i svart och marin

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-