nytt samarbete

Vi har inlett ett samarbete med Lena Victor som till vardags är sömmerska/designer på Östgötateaterns kostymateljé.
Hon syr och desinar plastrongerna bara till oss och det gör att varje plastrong blir helt unik. Det tycker vi förstås är jätte roligt. Som du säker redan vet har man ju släppt på att kragarna måste vara vita och det gör ju att man kan leka lite mer med färger och smycken på plastrongerna. men jag tänker att det dröjer ett tag innan vi får se de riktigt starka färgerna på tävlingsbanorna, men vem det kanske du blir först? Om du inte hittar vad du söker i webshopen kan du kan förstås önska färger på just din plastrong så skall vi göra vad vi kan för att uppfylla den. Du kan köpa palstrongerna  här i shopen både med broschen som sitter på eller utan så att du själv kan sätta dit din favortbrosch.

På söndag åker hela shopen till Eskilstunaortens RF för att både ställa ut och sälja våta produkter på plats under dressyrtävlingarna. Vi kommer också att sponsra en av klasserna. Daniella startar själv på söndagdskvällen så jag, Maria åker med butiken tidigare på dagen. Det är tävlingsdebut på Entutu som står på schemat. Roligt att vara på plats och kika.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-