Lova mindre & göra mer

Storsäljare! Tävlingsblus 229kr Storsäljare! Tävlingsblus 229kr

Ja vi har då sannerligen inte hållt vad vi lovat med denna bloggen. Uppdatering två gånger i veckan var väl lite för mycket lovat. Vi ber om ursäkt för detta. Vi lovar att lova mindre och göra mer helt enkelt.

Det vi gör som vi lovat är att skicka beställda produkter i tid. Varorna skickas från Bjärka-Säby och efter en dag på jobbet, pyssel med bäbisar och mammor och packning av varor är dagen slut och bloggen står tom igen.
En riktig storsäljare är tävlingstopparna, det är kul. 
Samma hos Daniella som har sin tredje häst på Ericsberg. Efter en dag i Fjällskär bär det av till Farmer på Ericsberg och väl hemma igen står det dusch/bad (oftast bad) på schemat och sedan är det god natt.
Men vi skall försöka att blogga mellan varven och använda oss av instagram och facebook lite mer. 
En liten uttdatering skall ni åtminstone få här.

Entutu har debuterat tävlingssäsongen 2017, han var först ut på tävlingsbanorna i en Msv A:1 i Eskilstuna. Lite spänd stundtals och med en del missar främst i bytena som kostade mycket men mycket som också kändes bra. Det slutade på 62,991% och strax utanför placering. Jag var nöjd  med starten och vi har fått våra kval för att tävla nationellt och också kval till Intermediere. Kûrmusik och program sitter jag också med på kvällarna både till Entutu och Florens - Superkul!

Farmer står på tävlingstur och skall springa fint i morgon. Han varit superfin på träning nu ett bra tag och jag hoppas han kan visa upp sitt fina jag i morgon. 

Vi fick på mailen av Monica Bergström  roliga bilder från en tid då jag var lite yngre kan man säga. En tid då jag hoppade och red lite dressyr på fina ponnysarna Tarzan och Kaluha. Kaluha var Chrilles hopp ponny som jag fick ärva av honom. 

Jag pluggar ju också för lastbilskörkort och första övningskörningen på bilskolan är också bokad i början av mars. Efter den lektionen skall jag övningsköra med Liane och hennes lastbil - spännade och kul. Hoppas bara att Liane också tycker det är lika kul med mig som chaufför.

Ha nu en riktigt bra och härlig helg!

 

Entutu efter starten i Eskilstuna
Entutu efter starten i Eskilstuna
Florens efter ett bra träningspass med Liane
Florens efter ett bra träningspass med Liane
LRS KM mästare i hoppning Daniella & Tarzan
LRS KM mästare i hoppning Daniella & Tarzan
Kaluha med snygga knoppar
Kaluha med snygga knoppar
Lastbilen som skall få ny ryttare
Lastbilen som skall få ny ryttare

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-