vissla med vargar

Detta är inte vargen jag såg men den såg ut ungefär så här. Detta är inte vargen jag såg men den såg ut ungefär så här.

Livet på Fjällskär är oftast lugnt och det händer inte så mycket konstigt på dagarna.
En och annan jakthund som hälsar på och som vill ha ett avbrott i sitt arbete men annars inte så mycket. I förrgår hade jag slåppt ut hästarna på morgonen och såg att Entutu stod med spetsade öron och titta ut mot ängen.
Vi har ju massor av vilt här och rådjuren har sina matpass oftast där. Jag titta åt Entutu´s håll och såg en hund, igen. Inte den som hälsade på häromdagen, lite gråare.
Jag tänkte det var bäst att kanske ta had om den så att ägaren kunde hämta den här sedan. Det är ofta det händer.

Men "hunden" verkade inte alls intresserad, den kikade lite till på Entutu och travade lungt vidare över ett vattendrag och sedan in i skogen lite längre bort. Kanske fungerar bättre om jag dansar för den nästa gång:)

Jag såg också att det började bli lite aktivitet på gårdens anställda och tänkte att det var hundens ägare. Jag gick vidare i mitt arbete och Liande kom ner till stallet och sa att det finns en varg i området.
Jaha ja, sa jag, den var här alldeles nyss och den visslade jag på för att kunna ta hand om den:) Jag tänkte inte i en miljon världar att det var en varg. Att jag visslade på den har förstås berättats och skrattats åt mer än en gånng om jag säger så. Ja, livet på landet är omväxlande!

På söndag skall Florens debutera 2017 i Enköping och även Entutu skall tävla i samma klass, FEI Prix S:t Georges. Det blir en tidig start på Florens så jag och mamma åker tidigare så kommer Liane med Entutu senare på dagen.

Småtjejerna hemma i Bjärka växer och börjar bli stora nu. Detta är sista månaden de kommer att gå tillsammans, bäbisarna med sina mammor. Det är dags för mammorna att ta sig ut på tävlingsbanorna och för småtjejerna att njuta vidare av unghästlivet med en härlig sommar i sikte.

Total Crush DH med mamma Nexis Tischa
Total Crush DH med mamma Nexis Tischa
Heaven´s Grace DH tillsammans med mamma Heavenly
Heaven´s Grace DH tillsammans med mamma Heavenly

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-