Träning på Tullstorp

På väg till Tullstorp På väg till Tullstorp

Förra helgen fick jag förmånen att träna för Kyra med Liane's häst Entutu. Vi åkte på fredagen vid lunchtid och var framme vid ca 6 timmar senare. Resan är lång till Skåne men både vi och Entutu åkte bra i lastbilen. När vi kom fram fick natuligtvis Entutu komma in i sin box och Liane packade in sig i sitt boende i ett hus på gården. Jag bodde i lastbilen, mysigt!

Jag skulle upp ganska tidigt och mitt träningspass började vid åttatiden Första passet var det fokus på sits och inverkan ett mycket bra pass och jag fick massor av tips och tricks. Eftersom jag red så tidigt kunde jag tillbringa resten av dagen på läktaren för att titta på alla duktiga ryttare på superfina hästar. En lärorik dag!

Senare på kvällen åkte alla in till Hässleholm och åt en god middag, supertrevligt.

På morgonen var det återigen dags för ett träningspass också den innehöll bra med tips till piruettarbetet, piaffen och passagen. Efter en lärorik helg och en jätteduktig Entutu åkte vi hemåt igen. Tack Liane som gör delar mina drömmar till verklighet!

Jag har också hunnit övningsköra lastbilen med Liane och med lite träning skall vi väl också ta detta till mål.

Entutu på eftermiddagspromenad i solen
Entutu på eftermiddagspromenad i solen
Mamma skötte om ala hästarna medan vi var borta. Här är hon hos Farmer på Ericsberg
Mamma skötte om ala hästarna medan vi var borta. Här är hon hos Farmer på Ericsberg
Borst och mys med Liane´s Santana i Fjällskär
Borst och mys med Liane´s Santana i Fjällskär
Välförtjänt paus i solen
Välförtjänt paus i solen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-