tävlingar

Sanna tävlar i tävlingstop från daniellahansson.se Sanna tävlar i tävlingstop från daniellahansson.se

Först gratulerar vi en av våra profilryttare Sanna Gewert som har varit och tävlat sin första dressyrtävling för året. 

I L:b blev hon med sin 6åring 2a på 69,5% och i L:a klassen vann hon med Alba - GRATTIS!

För mig startade denna helgen med att fira brorsan som fyllde år i lördags. Det var middag hemma hos mamma och pappa i fredags och med mig hem åkte även Linnea. Vi käkade gott och åt tårta och efter det skjutsade Chrille mig och Linnea till stan så att vi kunde dansa av oss lite. Snälla brorsan hämtade oss och körde oss hem till Bjärka där vi skulle sova.

Linnea och jag åkte hem igen efter frukost. Man kan inte vara borta så länge när man har hästar som skall ridas och Flo skulle badas och göras i ordning för tävling på söndagen. Väl tillbaka i Fjällskär och skulle ta in Flo hade han tappat en sko. Pappa skulle komma till mig på söndag morgon och följa med mig på tävlingen, men nu ändrades hans planer och kom upp redan på lördagseftermiddagen. Han slog på tappskon och jag kunde rida Flo lite mjukgörande innan morgondagen. 

När vi var färdiga i stallet strax före 19 fodrade vi kväll och gick vi hem till mig. Vi skulle laga lite god mat och kolla tv innan det var dags för sängen. När vi satte på ena plattan slocknade hela huset. Vi åkte ooch köpte nya proppar men det funkade inte. Det blev ingen lagad mat utan en fika och sovdags.

Upp tidigt för att åka till Fagersta. Vi kom dit som planerat och det blev dags för att ta ut och göra i ordning. Strax innan vi skulle lasta ut så blåste den övre luckan upp och Flo blev rädd och sparkade på baklämmen så att den gick upp. Vi var ju där och snabbt kunde ta ut en något upprörd Flo. Allt gick bra och han lugnade sig snart. Inget hade gått sönder och Florens var sitt vanliga jag igen. Vi red fram och han kändes precis som han brukar.

Vi red en FEI Prix S:t Georges och gjorde en planerad ritt. Fokus på träningen har legat på att göra bättre galoppiruetter och det gick bra. Vi fick ett litet stopp i ena bytesserien men satte sedan den andra. Det viktigaste är just nu att ge honom en bra upplevelse och trygga ritter på tävlingsbanan. Han blir fortfarande lite spänd inne på banan men det blir bättre och bättre och snart kan vi nog trycka på lite till. Jag var jättenöjd med Florens och vi red ihop 63,772%.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-