tävling & flytt

En trött Flo En trött Flo

Det blir aldrig tråkigt när man har djur. Några som skall tas om hand här hemma och några som man gärna följer med på tävling. 

Daniella har tävlat Florens på Strömsholm i helgen. Det är en stor fin arena och alltid mycket bra arrangerad.
Första klassen var en MSV A:1 och efter en lite försikig ritt och lite missar på en lite spänd Flo fick de ihop 60.983%. I morgon skall de  rida på lite mer.

Daneilla jobbar på att nu få lite mer lätthet fram och mer tryck i Florens, han svarar fin på det i traven men i galoppen hinner Flo inte riktigt med än och det blir lite trassel. Det blev bättre siffror travdelen  i andra klassen PSG men stora missar i galoppserierna. Slutade på 62.105% och var nöjd med det, det finns mycket att jobba på än men nöjd att de kunde hålla sig till planen och få upp travsiffrorna lite. Bara att jobba vidare!

Hemma i Fjällskär igen lastade vi ut en något trött Flo som fick en skön eftermiddag i hagen. Daniella och jag åkte till Farmer på Ericsberg där han reds och jag tog lite kort. 

Idag söndag var det dags att sära på mammor och bäbisar.
Tischa och Heavenly har nu Leffan kört till Ericsberg och jag är hemma och är bäbisvakt. Chrille kom och hjälpte oss med lastningen för att det skulle gå smidigt, det gjorde det. Båda gick på transporten som om inget hade hänt och bäbisarna sköter sig exemplariskt. Äter och kollar runt lite i boxen och äter igen. Rapporten från Ericsberg säger att resan gick jättebra och att  tjejerna ropar lite, äter och ropar lite igen.  Härligt när allt går lugnt och fint! 

Tischa är nu nyskodd och efter bad och grooming börjar livet som ridponny igen.
Heavenly får vänta några dagar till, Farmer skall också få nya skor idag och sedan är nog dagen slut, igen! Det blir en tur till för Leffan som har Flo, Rocky och Heavenly kvar att sko nästa vecka.

De första som kommer för att titta på Tischa kommer nästa söndag och efter det är det påsklov och flera ville komma då. Det är verkligen en riktigt härlig liten tjej. En känslig, suersnäll, pigg och vaken prinsessa (passar fint att hon bor på slottet)

Flo´s pussmule
Flo´s pussmule
Flo på Strömsholm
Flo på Strömsholm
Fina Farmer
Fina Farmer

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-