Vår och sol

Det är verkligen full rulle så här på vårkanten. Har man sedan ett par pållar som skall ut och lufta sig lite så är det alltid något varje helg.

Jag har också hunnit med en trevlig & bra träning med min förra arbetsgivare Anna Blomgren Rogers. Hon kommer till Stockholm lite då och då och nu passade jag på att åka med Flo som fick träna lite piff och puff. Sara som arbetade samtidigt som mig i Holland hos Anna och Will kom också och hälsade på så det blev extra roligt förstås.

Tørveslättens RockFairy tränar på bra. Vi tyckte också att det passade bra att miljöträna lite med paraply denna dagen då vi under ett ridpass på 40 minuter gick igenom alla sveriges årstider (snö/hagel, sol och regn)

Hevenly f 2010, D-ponny som är  min egna uppfödning e Moelgarnedd Montana, flertalet SM medaljer samt NM silver, u Wilgenhaar's Nocturne, kvalad SM 2013 & 2014. Är nu igångsatt igen efter att ha varit mammaledig. Hon är superfin i ridningen och det skall bli så roligt att se vad som händer med henne framöver.

Florens har nu också varit på sitt första meeting. Premiären blev på Hammarö. Där har vi varit och tävlat många gånger förr under min ponnytid och det är en bra tävlingsplats. Hammarö levererade sol och fina tävlingar även i år. Flo bodde bra på Färjestads travbana och vi körde honom mellan boende och tävlingsplats.
Första start var på söndag och även det var en debut, FEI Intermèdiare I Kür. Jag har knåpat med både program och musik under ett par veckor. Det var inte utan att det var ganska nervöst innan start men allt gick strålande bra. Vi red ihop 67,417% och en tredje placering med 7,5, 7, 7 på musiken och 7:or på rytm och 6,5, 7, 7 på koreografin - Jättenöjd!

I går (1 maj) red vi en FEI Prix S:t Georges på 63,070% med en jämfotamiss i första serien och två halvpirutter som inte blev som jag önskade. Vi slutade andra utnför placering, nöjd över en fin Flo som gjorde sitt bästa.

Nu till helgen är det inbokad provridning av Farmer och så kommer bästa Anke från Holland och hälsa på - Roligt och Härligt!
 
Fina snurror i olika färger till håruppsättningarna finns i webbshopen
Fina snurror i olika färger till håruppsättningarna finns i webbshopen
Fina Heavenly
Fina Heavenly
Prisutdelningen på Hammarö
Prisutdelningen på Hammarö

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-