Fri frakt hela helgen!

Nya populära pannband i webshopen!

Lyckliga tjejer i solen. Snart fyller de 1 år Lyckliga tjejer i solen. Snart fyller de 1 år
Veckorna bara flyger iväg och mycket händer hela tiden. Sådant som man inte önskar hända blandat med önskvärda händelser. Oönskat var att jag i veckan krockade med ett rådjur när jag var på väg hem från Ericsberg. Bilen fick sig en rejäl törn men jag klarade mig fint. Det gick sämre med rådjuret som dog på en gång eller det var ju bra i allt elände så det inte sprang iväg och behövde lida. Så det blev ett samtal till polisen och jag kunde köra en ledsen bil sakta hem igen. Pust!
Andra önskade händelser är att hästarna är fina och går bra på träning för Liane. Tänkte på det i dag att det är ganska prick 3 år sedan som Florens startade sina första tävlingar och då inte ens gick in på banan och nu har han startat sin första Intermediaire I och med placering. Det var förvisso en kür men alla moment skall vara med men med lite frihet ändå. Han blir ju fortfarande lite spänd stundtals på nya banor och med lite dyra missar i de svårare partierna men det blir bättre och bättre ju mer vi tävlar.

Rocky tränar på fint och snart är det dags för hennes första titt innanför de vita staketen. Det skall bli spännande och se hur hon tar sig an nya platser. Vi har inte varit ute än då hon har haft svårt med att acceptera ryttare och skänkel utan att gå i luften. Hon är en underbar individ och vi har jobbat hårt med  Enviromental Response Training. Rocky stod i träning hos Will Rogers i Holland när jag började att jobba där och bara efter en kort tid där tog jag över träningen men Rocky som också följde med mig när jag åkte hem. Vill ni läsa mer om ERT på mina hästar så finns det tidigare blogginlägg där jag förklarar mer.

Hästarna som jag har i träning eller till försäljning står på Ericsbergs slott och just nu är det Heavenly och Farmer som står där. Det är en fantastisk anläggning med stort bra ridhus och stora fina utebanor och med bra vägar för uteritter. Det är ca 25 minuter från Fjällskär där jag bor och har mina andra 2 hästar. Där jag även rider och tränar och tävlar Liane´s häst Entutu. Jag tränar ca 2 hästar /dag för Liane och någon av hästarna i stallet rider jag ut i skogen varje dag.

För er som undrar hur det går med Lastbilskortet kan jag säga att jag övningskör med Liane och läser i en rad med böcker så fort det går. Snart kanske en uppskrivning i alla fall kan stå på schemat.

I morgon skall Florens starta då LRS har tävlingar i Tollstad. Tävlingar som vi också är med att sponsrar med priser från webshopen.


 
Fina hårsnurror till din håruppsättning. Finns i flera färger. 20 kr/st
Fina hårsnurror till din håruppsättning. Finns i flera färger. 20 kr/st

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-