tre dagar i vansbro

I torsdags ställde vi in GPS:en på Vansbro ryttarsällskap. Med mig i transporten hade jag Entutu. Det skulle bli utedebut för honom och mig. Han är ju van att åka stor fin lastbil men stod också jättefint i transporten. Med mig var mamma och under många mil i skogen var det skönt med sällskap. Vägen är något enahanda och som sagt pryddes vägkanterna av enbart skog och ännu mera skog. Entutu och vi bodde på tävlingsplatsen där vi möttes av mycket trevlig personal när vi kom fram. Entutu fick en fin enrummare och mamma och jag ett tvåbäddsrum i en röd liten stuga. Jag red lite på banan på torsdagskvällen, det fanns mycket att titta på men han fokuserade ganska snart på uppgiften. Min första start var på fredagskvällen så det blev en hel del promenader under fredagen men jag valde att inte rida. Detta fick jag ångra när jag satt upp till framridningen. Entutu hade vilat sig i form kan man säga och var superladdad. Det blev en mycket spänd Msv A ritt. Att jag hade händerna fulla är en underdrift. Så jag hade lärt mig en läxa så på lördag morgon tog vi en morgontur där han kunde få springa av sig lite. Detta visade sig vara mer av ett vinnande koncept. Även om han spännde i då och då när barnvagnar kom för nära och så kom han ändå tillbaka till jobb snabbt igen.
I klassen som var en nationell FEI Prix St Georges slutade vi på en 3e plac i på 64%.

Sista starten för helgen var en Intermediaire I, tyvärr några dyra missar men blandat med stunder då vi glänste ✨62.4% snubblade på målsnöret och var första utanför placering. 

Vi kunde nöjda åka hem igen.
Nyfiken på allt!
Nyfiken på allt!
Ståtlig kille!
Ståtlig kille!
Nationell FEI Prix St Georges slutade vi på en 3e plac i på 64%.
Nationell FEI Prix St Georges slutade vi på en 3e plac i på 64%.
Det är sällan man kan hitta nyttiga matställen när hungern sätter in.
Det är sällan man kan hitta nyttiga matställen när hungern sätter in.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-