fokus & härlig känsla

Ibland känns det bara så där extra bra. Redan under veckans träningar har ridkänslan vari superhärlig. Jag har haft rätt fokus och Flo har haft detsamma. Detta höll även i sig under helgens starter i Mariefred. I fredags debuterade vi FEI Intermédiaire I. Vi red ihop 66.272% och det räckte hela vägen till en andra placering - Superlycka!

På lördag skulle vi göra vår andra start i FEI Intermédiaire I Kür som arrangeras av Dressyrringen. Där de 8 främsta när deltävlingrna är över får rida på Elmia i höst. Vägen dit är lång men det är kul att rida mot ett mål.
Küren har jag gjort själv och satt egen musik till.
 

Bästa ponyvovven Emma var med och håll ställningarna
Bästa ponyvovven Emma var med och håll ställningarna

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-