plantskola & ryttarutveckling nivå 3 & tävling såklart!

Har fått meddelande om att jag kommit med i två satsningar med start nu i höst. 
Både i Plantskolan & Svenska ridsportförbundets Ryttarutveckling nivå 3.

Jag ser förstås jättemycket fram emot att ingå i dessa båda satsningar.  


Knytkalas/Plantskola
Ryttarutvecklingen nivå 3

I går var jag; Liane och Entutu i Jönköping och startade FEI Prix S:t Georges.
Vi åkte tidigt i från Fjällskär för att vi skulle vara där i tid för att kunna jogga honom lite när vi kommit fram. Detta med tanke på hur han varit de sista tävlingarna, överladdad med energi - lite för överladda. Han skötte sig jätte bra och fick sedan chilla i sin box. Sedan var det ett par timmar för mig och Liane och också chilla och kolla på fina och bra ekipage.

Dags för att knoppa Tutu och mig själv. Väl på framridningen var allt lugn tills vi började att jobba i galoppen där vi skulle testa lite byten men se det gick inte utan att bralla, skutta och också lägga till en och annan spark. Framridningen var inte helt i fas med vad jag kallar framridning. Vi gick ut och skrittade 5-10 minuter innan start och nu var det bara att lita på att båda han och jag kunde samla ihop nerver och spänningar inne på banan.

Sagt och gjort, vi red in och han var nu mer samarbetsvillig. Jag hade en tuff styrning kan man säga men Tutu var med mig nästan hela tiden. Han var lite spänd här och där och i galoppen missade vi lite i första serien. Supernöjd med en kille som tar sig samman inne på banan. Vi red ihop 65,921% och fick också med en femte placering hem - Jättekul!
Resultat


 
Sadlad och klar för uppsittning
Sadlad och klar för uppsittning
Nöjd ryttare och nöjd häst efter ritten
Nöjd ryttare och nöjd häst efter ritten
Mamma och Pappa överraskade med att komma och titta
Mamma och Pappa överraskade med att komma och titta
och Chrilles bil gick igenom besiktningen, om än med lite drama. Nu är han äntligen hemma igen med sin bil.
och Chrilles bil gick igenom besiktningen, om än med lite drama. Nu är han äntligen hemma igen med sin bil.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-