Detta är ett blogginlägg

Veckorna bara flyger iväg och med mycket träning och tävling så såklart på schemat. Men jag lägger också mycket tid på planering och ser alltid till att hästarna får en allsidig och individuell träning. Jag ger Biolight och massage i förebyggande syfte och pappa "hovslagare" ser över hästarnas fötter efter deras behov. Det är förstås guld värt att ha en alldeles "egen" hovslagare. Peppar, peppar... så har nästan ingen av mina hästar några tappskor, det gör nog en långväga hovslagare glad!

Tävlingar skall också planeras för varje häst i god tid. Det är förstås kul men det tar en hel del tid vid datorn.

Lillgrabben Farmer har nu också fått tävlingstid. Det har varit mycket av den tiden till de lite äldre killarna Flo och Entutu men nu äntligen har det blivit Farmers tur. Det var ju nu ett  par månader sedan han tävlade. I lördags åkte vi till Örebro med en nybadad och taggad häst. 
Han  levererade fina poäng  och vinst i dagens MSVC:2 på 68%. Ett fantastiskt travprogram i MSVB:2 men det blev lite spänt i galopprogrammet som annars kändes super på framridningen, 63% ändå och strax utanför placering.
Han har mognat en hel under senare tid. All valpighet är som bortblåst, traven är stark och fin. Galoppen är rund och fin och han fick jättefina kommentarer av domaren. 

Det händer också en hel del annat under veckorna, det är inte bara träning och tävling. För en tid sedan var Hippson här och intervjuade Liane och jag och Josefin Krönfeldt red piruetter ihop. Detta kan ni läsa mer om här:
Läs artikel i numret av Hippson 

Jag hjälper också andra ryttare både med dressyrlektioner och miljöträning. Många projekt är på "g" men som är lite tidigt att nämna nu. Så har jag ju också mitt företag som skall tas om hand, momsen skall in till Skatteverket och alla kvitton och fakturor skall in i pärmar. Så det finns att göra och det är kanske därför dagarna bara flyger iväg. Tiden går ju fort när man har roligt sägs det ju och kul det har jag helatiden varje dag!

Farmer vilar sig i form
Farmer vilar sig i form
Ett SPA bad så dagen före tävling
Ett SPA bad så dagen före tävling
Prisutdelningen
Prisutdelningen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-