träningsvärk & pepp

Entutu efter träningspasset Entutu efter träningspasset

Måndag och tisdag spenderade jag på Strömsholm. Det var dags för första träffen med Ryttarutveckling nivå 3. Träffen var avsutten och det var dags för en rad föreläsningar 
*Mental träning i praktiken med Johan Plate
*Inspirations clinic med Jens Fredriksson
* Hållbar och motiverad häst med Cecilia Lönnell
* Fysträning med Moa Grödinger (därav träningsvärken)
* Workshop med Jan Jönsson, Louise Nathorst, Fredrik Bergendorff, Jens Fredricsson och Marianne Essén Söderberg
* Kostföreläsning med Moa Grödinger
* Antidoping med Peter Kallings

Superstart på en supervecka. Mycket bra och lärorika föreläsningar och jag blev definitivt ännu mer taggad och peppad. Jätteglad att få ta del av denna satsningen.


Hem och fixa till onsdagens första Plantskoledag. Träningen hölls på Brolöten hos familjen Brolin. Vi svängde in på gårdsplanen och i det fina cafeét serverade Chris en jättegod lunch. Vi tittade på några ekipage innan det var dags att göra i ordning Entutu.

Lina avslutade sitt pass och det var dags för mig men innan, en liten photoshoot med Plantskolans tränare Liane Wachtmeister.

Vi tränade byten i varje, som nu är uppe i hela 5 stycken:) och både piff och puff som också stod på schemat fixade Entutu med bravur. Det tar sig fint och blir bara bättre och bättre - Härligt och mycket motiverande!
Även om vi tränar med Liane´s ögon nästan varje dag är det väldigt nyttigt att åka från gården. Det tycker inte minst Entutu som oftast visar sig från sin bästa sida då han gästar andra platser. 

Provridningarna har gått fint och en familj kommer igen nu till helgen och några står på kö för att komma för en första provridning. Det är viktigt att allt känns bra för både ryttare och häst och att matchningen blir så bra den bara kan. 

Lina Dolk, Liane & Daniella
Lina Dolk, Liane & Daniella

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-