städ & tvätt & nya samarbeten

Nu är ridhuset i Fjällskär städat och tvättat inför Clinicen på lördag. Mer om detta nästa vecka.

Christian har bytt ridningen till dykning och i helgen var han och mamma i Lysekil. Chrille dök och gick en (enligt honom) en superbra kurs i marinbiologi och så dök de förstås. Det är fantastiska vatten där att dyka i. Mamma är uppvuxen där och hälsade förstås på sina föräldrar som bor strax utanför Lysekil.

Jag läste idag på facebook något som Malin Baryard via ridsportförbundet sagt. Något jag direkt kunde relatera och känna igen mig i:

"Malin Baryard Johnsson gillar ston. Just nu har hon stallet fullt av dem.
- Ston är väldigt roliga att jobba med. De är utmanande och krävande, men det är enormt häftigt när det klickar". 


Precis så känner jag inför alla de ston jag haft och har. Min ponny Heavenly är ett typexempel. När man klickar så klickar man på något kostigt och härligt sätt. Man känner det direkt och då är man fast. Man känner det i hjärtat!

Därför är det så viktigt att ryttaren till Heavenly matchar till 110%.
Ett matchande ekipage där både ryttare och häst har kapacitet med rätt träning kan bli hur bra som helst. Det är en underbar känsla!

Resan att hitta rätt ryttare till Heavenly fortsätter, nu till helgen kommer en familj och provrider och en provridning är bokad till helgen efter. Bästa matchen vinner inte bara en häst av guld.

Jag kommer förstås att göra vad jag kan för att hjälpa till med både träning och tävling för att allt skall gå så smidigt och bra det bara kan i en övergång.

Nya trevliga samarbeten är på väg in. Ni kan läsa mer om dem och de samarbeten jag haft under en längre tid under fliken Hästar/Utbildning
 

Familjen samlad inför en stundande skaldjursfrossa
Familjen samlad inför en stundande skaldjursfrossa
Den obligatoriska snäckplockningen
Den obligatoriska snäckplockningen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-