match x 2

Det blev en tidig lördagsmorgon. Uppe med tuppen för att fodra och sedan göra i ordning och lasta Rocky för att åka till Linköping för tävling med starttid 08.16.

Bredvid framridningsbanan släpptes ridskolehästarna ut och alla hästarna tyckte att det var spännande, de bockade och sprang och så gjorde även min lilla Rocky.
et blev en knapp framridning men jag kunde i alla fall trava till ridhuset och kom precis i tid för min start. Hon skötte sig utmärkt och vi red ändå ihop 67.167% som slutade med en 3:dje placering av 39 startande.

I söndags visade jag Heavenly och det är så härligt när det bara klickar. Heavenly var en nöjd och fin ponny under både mamma och dotter. En perfekt match x 2 så här långt.
De kommer tillbaka nu i  helgen och rider ett par lektioner till för mig innan det förmodligen bär av mot nya äventyr för Heavenly. Mer om detta får ni förstås höra efter helgen.

Igår tog jag mitt C-kort och är förstås jätteglad för det.

Både idag och i morgon är det träning med plantskolan för mig och Entutu på Brolöten.

Tävlingen/Utlottningen av superstrumpan Flewless slutar på fredag. Så ni som inte är med passa på och gå in i förra inlägget och skriv en kommentar så hinner ni också vara med.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-