två dagar med plantskolan

Det har varit två intensiva dagar. Allt som skall göras innan det är dags att lasta Entutu och åka till Brolöten för Plantskolan.
I går åkte jag vid 11-tiden och hade ridtid 13,15.
Men innan jag åkte hade jag fixat morgonstall, ut och in mede hästar, betat Santana och lastat av ca 200 balar med hö.

Jag har ju inte hunnit med min löpträning denna veckan men detta kan kanske väga upp:)

Träningen var jättebra (som vanligt) Entutu köper inte varje träningsmoment till 100% utan måste ibland tala om att det är onödkigt mycket samling eller byten i varje kanske inte behövs ändå. Så en spark här och där är vad han levererar då istället.

Idag kunde jag åka lite tidigare och kan äta luch med det övriga gänget. Det är också kul och lärorikt att se de övriga träna och det ser jag fram emot idag.
Knytkalaset​​​​​​​

Nu till helgen är det tävling för Florens i Mantorp. En liten förberedelse till Elmia 25-29/10
Progammet läser du här  

I morgon skall jag till Östgötateatern i Norrköping för ett jobbpass igen. Superkul att träffa lite härlig och glad publik. Det är Mycket väsen för ingenting en komedi av Shakespeare som spelar där. Jag kan verkligen rekommendera den - Super rolig!
Se mer här

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-