liten summering av 2017

Snart kan jag summera årets tävlingssäsong. Det återstår bara två tävlingar nu, en till Rocky och en till Farmer. Båda är nästa helg.

Florens har tävlat färdigt för i år och tränar nu lite mer passage och piaff och även byten i varje.

Jag har haft en helt fantastisk tävlingssäsong med alla hästarna.

Jag hade som mål att ta mig till Elmia med Florens. Vi hade inte våra bästa tävlingar där men så här med lite distans är jag jättenöjd. Han var superfin på de stora banorna men i piruetterna tappade vi bjudningen inne på banan och det trasslade till det för oss. Under torsdags natten började det blåsa rejält och i tältstallarna blåste taket och slog i ställningarna. Florens tyckte det var jobbigt och blev lite stressad av det. Det resulterade i en något trött Flo på fredagen. Jag valde att inte rida fram mer än 30 minuter och gjorde heller inga piruetter då. På banan valde jag att göra dem större så att vi kunde bibehålla bjudningen för att hans känsla skulle bli bättre och det blev det. Men det följde lite missar i serierna i stället, så kan det gå. Jag kvalade in till Elmia som 2:a och slutade 8:a i finalen. 
Extra roligt var att mormor och morfar från Lysekil kom med sin husbil och bodde strax bakom vår stuga vi hyrde på campingen. Chrille och Jimmy bodde med mamma och mig i stugan. Pappa var hemma och jobbade, skötte hundar och hästar men kunde kollamina ritter på Equisport´s TV.

Årets mål med Rocky var att få henne trygg på andra platser och i sitt tävlande. Jag är supernöjd över hur hon hanterar detta och vi ha även fått med oss ett par placeringar hem.

Farmer har även han levererat det jag har önskat av honom. Mitt mål var att starta Msv B och det har vi gjort med fin fina resultat.

Entutu som även han haft mål från både mitt och Liane´s håll har även han levererat så bra man kan önska sig. Även han tränar vidare för större uppgifter nästa säsong.

Båda mina ponnyer har nu nya ryttare. Heavenly är kvar i min ägo och det känns jätte bra att få följa henne med sin nya ryttare. I slutet av november åker jag till Karlstad och träffar dem igen. 

Som en extra bonus i år har jag även kommit med i Knytkalaset/Plantskolan och i Ridsportsförbundets satsning Ryttarutveckling 3.

Nya mål är nu satta inför 2018 och de får ni snart läsa om här i bloggen.

Jag är så fantastiskt glad för alla hästarna och jag försöker att hålla dem på gott humör med varierad ridning. Hålla dem friska med biolight, massage och bra foder. Starka och hållbara med konditions-och styrketräning så att de är klara för uppgiften. Lyhörd för att varje individ skall få det den behöver. Ibland är det svårt men jag försöker verkligen alltid att sätta hästarna främst.

En ny leverantör har jag också nu i webbshopen.
Hur roligt är det att tvätta - på en skala till 10?
Inte roligt alls, men det är helt underbart att ta på sig rena kläder och krypa ner i nytvättade sängkläder är obetalbart. Nu har jag äntligen hittat bästa produkterna och då vill jag förstås delge mig av dem så att du också kan handla dem enkelt. Ett modernt flytande tvättmedel från Washologi

MILJÖMEDVETNA NÄRPRODUCERADE TVÄTTPRODUKTER!

 

Min allra bästa hejjarklack. Mormor, morfar, Chrille, Jimmy och mamma som alltid tar korten, så att hon slipper att vara med.
Min allra bästa hejjarklack. Mormor, morfar, Chrille, Jimmy och mamma som alltid tar korten, så att hon slipper att vara med.
Prisutdelningen på Elmia med Ulla Håkansson
Prisutdelningen på Elmia med Ulla Håkansson
Prisutdelningen Elmia
Prisutdelningen Elmia
Framridningen dag 1
Framridningen dag 1

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-