snö & örebro

Prisutdelningen i Örebro Prisutdelningen i Örebro

Det var i snö och rusk som vi satte fart mot Örebro i lördags. Mamma kom från Bjärka-Säby med transporten och där hade det snöat rejält men här regnade det bara än så länge.

Vi kom fram i tid även om vi hann undra några gånger under resans gång.
Vädret var minst sagt ombytligt. När vi kom fram så regnade men efter ett tag slutade även det.
Väl framme lastade vi ur en nyfiken Rocky. Vi har ju en liten procedur innan uppsittning då hon fortfarande är känslig. Men hon var avslappnad och fin från början. 
Vi red LB:2 mest för att hon skall känna att det inte är så svårt och med ett par extra skutt i galoppfattningarna red vi ihop 70,33% och slutade på andra plats.
Parkeringsplatsen var en ända stor lervällingsplats och även vi fastnade stadigt i den. Vi hade tur och fick hjälp av Leif och Anna Segorp som också var där. Stort tack för hjälpen!

Meningen var att vi på söndagen skulle ha åkt med Farmer till samma tävlingsplats men tidigt på morgonen mötte vi av att han hade en tappsko. Kl 05.30 och vi tyckte inte att det var läge att ringa upp pappa till Ericsberg för att slå på den. Så jag fick stryka mig och vi fick åka hem och lägga oss en stund igen. Ingen blev ju jätteledsen för det. Det är nog första gången jag fått stryka en tävling för en tappsko sedan pappa började att sko mina hästar och det är ju många år sedan nu. Men det är ju en bit mellan Linköping och Katrineholm så denna gången blev valet enkelt.

Pappa "hovslagaren" kan komma på onsdag och det räcker fint. Det blir lite markjobb i ridhuset med Farmer ett par dagar framöver och det tycker vi bara är kul.

Jag har också planerat och bokat biljett för en Hollandstripp i december, det ser jag naturligtvis mycket fram emot. Men innan dess är det träning med Plantskolan och egna träningar som står på schemat.

Även en tripp till Karlstad och familjen Regåsa och Heavenly i början av december är planerad. Det skall bli så roligt att få se dem tillsammans nu när de har bott ihop sig ett tag. Jag får fina uppdateringar hela tiden och det ser ut som om Heavenly tycker särskilt mycket om markarbetsgruppen de deltar i.
 

Det fanns en skatt vi regnbågens slut:)
Det fanns en skatt vi regnbågens slut:)
En trött Rocky på söndagen. Man blir helt slut av att tävla:)
En trött Rocky på söndagen. Man blir helt slut av att tävla:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-