danmark tur & retur

Heavenly bäbis Heavenly bäbis

Nu Lördag och söndag var det meningen att jag skulle åka till Karlstad för att träffa Heavenly och Familjen Regåsa. Det har jag sett fram mot så länge. Jag vet ju att Heavenly har det super bra där och att både hon och familjen trivs bra ihop. Men att få träffa dem "live" nu efter ett par månaders träning hade varit fint.
Nytt datum palaneras förstås och inom kort får jag träffa både Heavenly och Montana. 

Nu blir det istället Danmark T & R
Jag har lovat en kund att hjälpa till i ett hästletande. Jag skall till Holland nästa vecka och har med hjälp av min vän där några att titta på då jag kommer dit. 
Men nu dök det också upp en fining i Danmark som jag hinner att provrida och titta på innan Holland. Det gäller att vara snabb då det där "lilla extra" dyker upp. Så "off we go" tidigt på lördag morgon till underbara Danmark. 

Som ni förstår är det full rulle hela tiden. Om det är roligt? Ja, superkul!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-