Inspirations dagar 

Kommer snart... Kommer snart...

Rivstarten på året håller i sig och som ni märker hinner jag inte riktigt med allt, som denna bloggsida tex. Ni som vill se lite av vad jag gör under dagarna kan kika in på mina live händelser på Instagram och Facebook
daniellahansson.

Det har varit både Ryttarutveckling 3 och Plantskola denna vecka och som tidigare sätts logistiken på prov. Den avsuttna träffen på Strömsholm (ryttarutvecklingen) var under två dagar och som vanligt superbra. Eller vad sägs om föreläsning med Johan Plate i prestationspsykologi. Det är superinspirerande och viktigt att ofta bli påmind och självklart påminna sig själv om varför och hur jag skall kunna presetara på högsta nivå. 
Du kan läsa och höra mer om Johan Plate här    

Även bra fys-och sitsträning med övningar att ta med hem stod på schemat. Superbra - jag försöker att lägga in en lite träningsstund ett par gånger i veckan. Ett bra tillfälle att ägna lite tid åt sig själv som ryttare. Det är ju inte bara hästen som behöver tränas rätt. Jag skall återkomma om vilka tips jag fick med mig hem, kanske kan de också vara till hjälp för dig.

Veckan har också förutom ridning och träning av de hästar jag har i stallet också bestått av ridning av kunders hästar och träningar.

Ni som läst bloggen här sedan tidigare vet att jag var i Danmark och provred ett antal hästar för kunds räkning före jul. Nästa vecka kommer en av dem vi tyckte bäst om. Vet check och röntgen är nu gjort och allt var ok så transport är bokad. Det roligaste är förstås att den kommer att stå i träning hos mig på Ericberg. Presentation kommer förstås, men en lite teaser är att det är ett jättefint brunt sexårigt sto...

Det plingar också oavbrutet i min telefon på nätterna. Det är brorsan Chrille som är på dykresa på Sangat Island och skickar fantastiska bilder
- Håll till godo! 
 

Underbar lmamma med sin lilla bäbis / Foto: Christian Bergström
Underbar lmamma med sin lilla bäbis / Foto: Christian Bergström
Krabba till middag på Sangat Island
Krabba till middag på Sangat Island
En helt fantastisk värld under vattenytan / Foto Christian Bergström
En helt fantastisk värld under vattenytan / Foto Christian Bergström
Underbar natur och roliga djur / Foto Christian Bergström
Underbar natur och roliga djur / Foto Christian Bergström
Room with a view / Foto Christian Bergström
Room with a view / Foto Christian Bergström
Anemon / Foto Christian Bergström
Anemon / Foto Christian Bergström
Drakfisk / Foto Christian Bergström
Drakfisk / Foto Christian Bergström

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-