Tur & Retur Karlstad

Heavenly och Hanna Heavenly och Hanna

Under helgen som varit var jag och hälsade på Familjen Regåsa som har Heavenly. Jag åkte dit på lördagen och väl framme så hade jag lektion för  Heavenly och Heavenlys pappa Moelgarnedd Montana. Det var 10 år sedan jag sist träffade Montana. Så det var förstås ett jätte härligt möte att få träffa båda två. Härligt att se dem i samma stall, far och dotter:) På söndagen var det dags för Heavenly göra sin första start. Programridningen gick toppen och hon och Hanna fick jättefina kommentarer från domaren och red ihop hela 66.5% Superfint!

Tack familjen Regåsa för gästvänligt bemötande och för två fina dagar. Tack också för att ni tar hand om prinsessan så fint:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-