plantskolan på lasätter

Det är inte utan att jag längtar till sommaren och lite värme nu:) Det är inte utan att jag längtar till sommaren och lite värme nu:)

Onsdag & Torsdag har jag haft Plantskolan. Vi är och tränar på en nybyggd och fin anläggning i strax utanför Nyköping. Jag har tränat Entutu båda dagarna.

Dessa dagar är det logistik till tusan som gäller. Liane är ju borta hela dagarna eftersom det är hon som är tränaren på Planskolan. Så det är jag som har koll på stallet i Fjällskär och så skall jag också hinna till Ericsberg och rida ett par hästar där mellan lunch och middag med gänget på Lasätter. Men det går, med många års logostikträning så går det alldeles utmärkt. Träningen med Entutu har gått fint, vi tränar byten i varje och vi är uppe i 15 nu. Men som med allt innan det har befäst sig så kan det bli fler byten än vad jag tänkt mig eller mindre än jag tänkt mig. Ibland vill han bara fortsätta och byta helt själv hela tiden och ibland fattar han faktiskt inte alls vad jag menar:) Men det är väl charmen med träning, för rätt vad det är så ramlar poletten ner och då får man ju det lilla extra lyckoruset och blir glad över att träningen varit till nytta. 

Passagen och piaffen är det samma med, ibland kommer allt på en gång men oftast är det jättebra:)

Hästarna på Fjällskär har jag ridit ut i snön och skogen och på Ericsberg har jag ridit Sorella, som bara blir finare och finare i ridningen. Kan hända också för att jag hittar knapparna allt eftersom. Det är en tjej med mycket motor och energi, super snäll och samarbetsvillig. Härlig tjej att rida!
Farmer har fått ett par dagars vila.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-