en helt vanlig dag

Enigma e Eclectisch Enigma e Eclectisch

kan se ut så här...
Strax före 7 ringer klockan och då är det bara att hoppa upp för att gå ner och morgonfodra hästarna här på Fjällskär. Efter det är det dags för min egen frukost.
Ofta blir det youghurt, favoriten är rabarber/vanilj med lite müsli och en skivad banan. Smörgås och en kopp kaffe medan mitt favorit program "morgonpasset P3" på telefonen går på. När vi alla äteit frulle är det dags för morgonstallet att ta vid. Hästarna skall ut och det skall mockas.

Nu är tiden slagen för det första ridpasset för Liane som oftast blir Entutu. Jag hinner med att rida en till kan bli Flo medan Liande rider en av sina innan det är luchrast. 

Det är jätteskönt att jag har så nära hem. Lite luchmat i magen, här tycker jag ofta det är lite svårt att hitta på bra och snabblagad mat. det blir mycket pasta med tillbehör typ korv, köttbullar och så försöker jag laga lite bättre mat till kvällen i stället. Många kvällar hänger det också en påse på min dörr med lagad kvällsmat från Liane där - Alltid Supergott!

På eftermiddagen rider jag Rocky och kanske skall Santana eller Donovan på en skogstur.
kl 16 är alla hästarna ridna på Fjällskär, de har kommit in från hagarna och fått eftermiddagsmat och då slutar jag där.

Tar vägen hem och tar en eftermiddagsmacka och ger mig av till Ericsberg där jag ju har Farmer, Sorella och ett par dagar i veckan så rider jag även Carolines häst Enigma där. Så i snitt rider jag nog ca 6 hästar om dagen.

Lite pussel också för att få in lite träningar däremellan men det är bara kul att kunna hjälpa andra:)

I morgon kommer Liane till Ericsberg där jag skall träna både Farmer och Sorella för henne. Det skall bli kul och höra vad hon tycker om Farmer, det var ju längesedan hon såg honom nu och Sorella har hon inte träffas alls än. Spännande:)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-