tävling & släktträff

I fredags var det dags för Florence att lufta sig lite. Det var första tävlingen efter katastrofen på Elmia. Mitt självförtroende har inte varit på topp sedan dess gällande Flo men hemma på träning har det gått jättefint. Jag ville starta en klass med lite lättare piruetter för att se hur vi klarar det nu. Jag fegade och gjorde dom förstora men på Flo märkte jag ingenting. Innan och på Elmia bromsade han upp innan priuetten och vi kom inte ur den utan den tog vägen via bakbenen och rakt upp. Flo var lite spänd och blev tittig på ena kortsidan så övergångarna där nere blev inte bra och heller inte hela serien, där missade vi sista bytet. I det stora hela är jag nöjd, jag hade en pigg och glad häst. Felen tar jag på mig och nästa gång skall jag rida lite också så blir det bra. Vi startade Msv A och red ihop 64.74% ja, bättre kan vi nästa gång:)

Lördagen följdes upp av en superhärlig släktträff i Linköping.
Mormor & Bert kom från Lysekil, moster Sophia med familj kom från Göteborg, Chrille med familj kom från Linköping, mamma och pappa och så jag. Vi käkade gott på Överste Mörners innan vi gick och tittade på musikalen Camera tillsammans på Östgötateatern - så himla bra!
Vi sov allihop på Frimis och åt frukost tillsammans där innan det var dags för alla att bege sig tillbaka hemåt igen. Supermysigt!

Heavenly har också gjort sin första tävlingsstart med Hanna.
Det blev en L:B 1 på 63.39%. Heavenly hade tappat lite av bjudningen inne på banan men annars fin. Det kommer att bli toppen!

På onsdag och torsdag är det dags för Plantskolan igen - alltid lika roligt att träffa de andra och att få åka bort att träna lite.
Släktmiddag på Överste Mörner i Linköping
Släktmiddag på Överste Mörner i Linköping

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-