det flyter på

Tävlingsklar och dags för att lasta. Tävlingsklar och dags för att lasta.
Det går i ett men det flyter på fint.

Om bara två veckor flyttar jag och mina hästar till Ericsberg efter att ha bott hos Liane och Peder på Fjällskär i nästan  två år. Jag kommer att fortsätta att rida och tävla Entutu. Det är jag förstås jätteglad för.

Det skall också bli spännade och roligt att kunna fokusera mer på mitt och de hästar jag har i träning/utbildning.

Tisdag och onsdag var jag och Entutu på två bra träningsdagar med Plantskolan.
På söndag är det tävling med Flo och Entutu på Djursholm. Flo skall gå FEI Intermédiaire I och Entutu och jag skall debutera FEI Intermédiaire II. Det skall bli så roligt men lite läskigt är det förstås också alltid att göra något för första gången.

Rocky tränar på jättefint hemma. Traven är nu mycket, mycket starkare och nu är det bara lite galoppstyrka som skall på. Hon är superfin och jag är så himla glad för denna häst. Snart dags för att lufta denna tjejen på tävling också.

Sorella som Caroline Bonde köpte från Danmanrk och som står i träning hos mig är en fantastisk individ. Otroligt snäll och vacker och som med lite mer styrka kommer även hon ut på tävlingsbanorna snart.
 
Härlig tävlingsdag på Skogslotten
Härlig tävlingsdag på Skogslotten
Min blivade arbetsplats på Ericsberg
Min blivade arbetsplats på Ericsberg

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-