första veckan

Hästarna och jag har nu bott in oss på Ericsberg. Jag har nu också börjat att få lite koll på mina rutiner och upplägg.

En dag i veckan skall mina hästar få en SPA dag. Då går jag igenom dem grundligt, lossar ev spänningar mm med massage och/eller min Biolight. En dag står det miljöträning på schemat i samband med ridningen och resten av dagarna varieras ridningen med uteritter, bomträningar och träning på banan och vila förstås.

I går startade jag och Farmer en Msv B2 i Eskilstuna. Det var ett härligt väder och äntligen första utomhusstarten. Han kändes fin på framridningen men när vi bytte arena till starten smög sig en del spänningar in och han blev stundtals lite hög i formen. Traven ok men lite för mycket trassel i galoppen. 

Nu blir det lite tävlingsträning på hemmaplan för fina Farmer.

I dag kommer bästa pappa hovslagaren som skall sko Flo och Farmer, fixar en tappsko på Rocky och skall sko en ponny i stallet.

Nästa helg är det ponnytävlingar för hela slanten här på Ericsberg. Där kommer jag att vara sponsor till två ungponnyklasser.
Observationstävling på Ericsberg slott med kval till SIHS Ponny Kür
Nationell och regional tävling i dressyr ponny, 10 - 12 maj 2018, Stockholms Ponnyklubb.


Jag skall också träna  för Karin Öljemark i veckan och kanske blir det en tur till Tollstad där LRS har tävlingar och där jag också är sponsor till en av klasserna. Härligt när allt händer samtidigt:)

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-