tävling, tävling & tävling

Magnolian blommar vackert utanför stallet  på Ericsberg Magnolian blommar vackert utanför stallet på Ericsberg

Nu har alla fina ponnysar åkt från Ericberg. Det har varit tävlingar här i dagarna tre. Det är så himla roligt att se och träffa ponnysar som jag ridit, utbildat och tävlat.
Familjen Regåsa var förstås här med fina Moelgarnedd Montana. Han har idag hunnit bli 22 år, superfin i kroppen och lika söt som vanligt. Little Diamonds Dolitte som också han blivit lite till åren nu och Brilliant Chess som bara var 4 då han var hos mig kunde jag också se tävla. Jag kan bara konstatera att tiden går sååå fort. Det är nu ca 10 år sedan dessa ponnysar var hos mig och jag har väl också då blivit 10 år äldre:)

Under tävlingarna hade jag en tävling i min monter och vinnarna där kommer att dras nu de närmaste dagarna.

Själv hann jag med att åka träna både Sorella och Farmer för Karin Öljemark i lördags. Superbra träning med två duktiga hästar.

I söndags var det dags för Florence att tävla. Denna gång en Msv B:5 i Östra Tollstad, Mantorp. Han var superfin och vi red ihop 73.4% och en seger!

I går kom det en ny häst till mig som skall stå i träning ett par veckor. Jag åkte till Liane på fm och red Entutu som var superduktig och gjorde 16 byten i varje, Tjohooo! Lite senare kom Liane till Ericsberg och tränade mig med  Farmer och Sorella:)
Så visst finns det att göra - Härligt!

 

Sorella provar utebanorna på Ericsberg innan ponnysarna kommer:)
Sorella provar utebanorna på Ericsberg innan ponnysarna kommer:)
och hon får förstås en välförtjänt dusch efteråt
och hon får förstås en välförtjänt dusch efteråt
Dags att sladda alla banorna innan tävling
Dags att sladda alla banorna innan tävling
Elev trimmas lite inför morgondagens start
Elev trimmas lite inför morgondagens start
Fina Flo!
Fina Flo!
Supporterskaran på plats i Tollstad
Supporterskaran på plats i Tollstad

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-