planering

A Room with a View - Utsikten från mitt köksfönster:) A Room with a View - Utsikten från mitt köksfönster:)
Mycket planering har stått på listan de senaste veckorna. Tävlingar har planerats men även dagsplaneringarna så att allt får plats går det mycket tid till.

Jag var med i en tävling som NAF hade och som aldrig brukar vinna VANN - jag använder till vardags  Oestress till Rocky och när jag just hade varit och köpt en ny flaska till henne fick jag ett sms som sa att jag också hade vunnit en flaska från NAF. Den skickades på posten och självklart blev jag superglad för det. Oestress

När jag masserar hästarna använder jag Aloe MSM gel tillsammans med Aloe heat lotion.
MSM är en doftfri, skön massagegel med lugnande, stärkande och hudvårdande egenskaper. Innehåller bland annat MSM, Aloe vera och olika örter.
och heat lotion en  härligt avslappnande massagelotion med Aloe vera, metylsalicylat, mentol och eukalyptusolja som dessutom gör huden mjuk och len. Doftar friskt av mint. De kompletterar varandra på ett bra sätt tycker jag och hästarna både ser och känns fina efteråt.
 
Florens SPAdag
Florens SPAdag

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-