träning & packning

Farmers flickvän Chocko är väldigt söt tycker Flo som här försöker övertala Chocko om att få bara en liten puss:) det gick inte. Hon är trogen sin pojkvän. Farmer och Choko är och förblir ett par:) Farmers flickvän Chocko är väldigt söt tycker Flo som här försöker övertala Chocko om att få bara en liten puss:) det gick inte. Hon är trogen sin pojkvän. Farmer och Choko är och förblir ett par:)

I går tränade jag Sorella, Farmer och Flo för Karin Öljemark.
Tre superbra pass väl anpassat för varje häst. Även min påverkan när det gäller främst den mentala bilten på Flo fick en tydlig förklaring när jag skulle börja rida upp mitt Kürprogram. Innan fungerade allt perfekt men till programmet strulade jag till det. Det sitter i huvudet på mig och på en microsekund har hästen också förstått att något annat är på gång. Jisses vad vi förmedlar konstiga saker till dem ibland. Men Karin var pedagogisk och förklarade målbilder och orosmoln. Ja, sådant som man redan vet men har svårt att anamma. I mitt orosmoln finns det bara fullt med de där attans piruetterna från Elmia där Flo reste sig rakt upp. Nu måste jag verkligen släppa detta och lita på att han och jag kan göra de där superfina piruetterna som vi gjorde sekunderna innan programmet på träningen. Nu är det dags att fylla molnet med fina härliga piruetter som jag ju vet att vi kan göra. 

Farmer och Sorella jobbade på fint och jag var jättenöjd med dem alla:)

Kul att också att mamma och Christian med familj kom och titta på träningen:)
Lite logistik på schemat idag då det bär av till Vansbro i morgon med Farmer och över midsommar åker jag och Liane Entutu och Flo till Everlöv. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-