tidiga mornar

Hamlet tar också lite siesta på dagen Hamlet tar också lite siesta på dagen

Det blir tidiga mornar nu, tidigare än vanligt. Jag försöker rida ett par av hästarna innan det blir alldeles för varmt, och för att de skall hinna ut i hagarna ett par timmar innan de tas in mitt på dagen. För att sedan kunna gå ut en stund på kvällen igen. Medan de är inne och vilar en stund kan jag också passa på att ta lite siesta.
Det finns en bra strand vid Forssjö här i Katrineholm som vi åkt till ett par gånger för att svalka av oss lite.

13-14 juli var det en hel del andra hästkrafter här. Det var dags för det årliga Slottsrallyt. Massor med fina och snabba bilar invaderade hela området. Lite kul att titta på men det krävde lite extra passning av hästarna förstås.  

Hamlet har också varit ute och tävlat sig lite, Det blev en tur till Heda där han debuterade Msv B:2. Han var jätte duktig, det är en ambitiös och glad grabb som bara gärna vill hjälpa till lite väl mycket i bland. Vi red ihop 63%  och jag är supernöjd med honom. Hamlet som bara åkt lastbil tidigare skulle denna turen åka i vår transport. Lastningen vid Ericsberg gick jättebra men när vi sedan skulle åka hem från Heda så ville han inte med. Efter ett bra tag kom Chrille med en hjälpande hand och då gick det bra och han stod som ett ljus hem:)

Farmer har varit i Mariefred och tävlat Msv B:2 på 66,6% och precis utanför placering. En jättefin runda där vi hade en miss i ryggningen men fina kommentarer. Jättenöjd!
Dag nummer 2 i Mariefred med Farmer Msv B:4 var han lite tröttare men kämpade på och gjorde sitt bästa och det slutade på 62%.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-