heavenly till salu

Heavenly Heavenly
Nu är hon till salu, våran fina Heavenly, och söker ett kärleksfullt hem som kan ta vara på hennes fina kvaliteter. Uppfödd och utbildad hos mig och hade önskat att hon var några storlekar större men vet att hon kan skänka någon ungdom där ute mycket glädje i livet och på tävlingsbanorna.

Kanske du som läser detta är intresserad eller vet du någon som skulle kunna vara?

Heavenly är ett sto f.10 e. Moelgarnedd Montana u. Wilgenhaar's Nocturne ue. Vita Nova's Celesto. Slutmätt 140 cm. Hon är uppfödd och ägs utav mig, Daniella Hansson. 
Både Montana och Nocturne har tävlat FEI dressyr. Montana har gått flera Nordiska Mästerskap och tävlas framgångsrikt än idag. Inriden som 4 åring, fick ett fint och friskt stoföl e. FS Numero Uno år 2016, som fortfarande finns kvar hos mig. 
Heavenly är pigg och glad. En riktig arbetsmyra som är snabblärd och som älskar sina skogsturer och hoppträningar blandat med dressyrpassen. 
Hon har 3 mycket bra gångarter med plus i kanten för en fantastisk galopp. Hon är utbildad LA dressyr, skänkelvikningar, förvänd galopp, öppnor och även påbörjat slutor samt enkla byten men som inte är helt befästa ännu. Tävlat LB dressyr med 72% den 26/8 och 66% den 15/9. Varit iväg på pay & jump och hoppat 60cm, hopptränad 1 gång/veckan det senaste halvåret.
Okomplicerad att sko, lasta och komma till nya platser. Ej klippt då hon haft kort päls året om. 

Prisidé 95 000kr (inkl moms)
Hem är självklart viktigare än priset.

För mer information & bokning av provridning
kontakta mig via mail (info@chipshop.se) eller ring
Daniella Hansson
0738479625
 
Heavenly som föl
Heavenly som föl

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-