Fullt stall

Stallet där jag bor har två boxar som snart skall fyllas. Stallet där jag bor har två boxar som snart skall fyllas.

Dagarna går ju så himla fort och bloggen hinner jag uppenbarligen inte med så ofta som jag vill. Men nu så skall ett litet inlägg få min fokus.
Alla mina boxar i stora stallet är fyllda plus de två jag har där hemma jag bor. Mina två ponnytjejer kommer också snart . Det är full rulle i versamheten, mycket logistik för att hinna med allt men såååå roligt.. Jag har nu så mycket med min egna verksamhet att jag numera bara rider Entutu 1 dag i veckan för att hjälpa till innan Liane hittar en ny ryttare till honom. Har svårt att åka från stallet mer än så. Jag jobba också vissa kvällar på Östgötateatern. Härligt att ibland byta om till andra kläder och träffa och inspireras av kollegor och publik med andra intressen.

Heavenly har haft ett par provridningar som i de flesta fallen har gått fint. Det de flesta verkar oroa sig över är hur länge de kan rida henne. Hon är maxad C-ponny och under min ponnytid gick jag igenom hela ponnyalfabetet innan gick över till stor häst. Det ser annorlunda ut idag, tråkigt då jag tycker man skall ta till vara möjligheten att känna att man ridmässigt passar på sin ponny och kan inverka. Samtidigt förstår jag att man kanske inte vill sälja sin häst efter bara några år. Alla som provridit har tyckt mycket om henne men oron för längden på ryttaren har tyvärr varit större. Nästa provridning är idag, vi får hålla tummarna för att det skall matcha. Det skulle vara så roligt om hon kunde hitta "sin" ryttare. Men Izabella kommer att fortsätta att träna och tävla henne under tiden som hon finns kvar hos mig så - det känns skönt!

Rocky har varit på Vikbolandet och luftat sig i sin första Msv C. Framridningen gick superfint men inne på banan blev hon spänd när skulle gå på toaletten mitt i galoppen och det körde det ihop sig lite kan man säga. Vi får helt enkelt träna på att tävla vidare.

Tack till ny samarbetspartner equestrianstockholm

Rocky på Vikbolandet
Rocky på Vikbolandet

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-