härlig helg

Vilken fantastisk höst och super härliga dagar vi har. Det är en ynnest att få jobba med det jag älskar mest. Att få vara ute och jobba med dessa fantasktiska djur. Så lyckligt lottad!

Hamlet M står från och till hos mig för utbildning och i fredags var det dags att starta Msv B2 i Mantorp. Han är en supercharmig kille på bara 6 år och kan ibland busa till det en aning. Men han bjöd på en härlig runda och det slutatde med en 4:e placering på 68%. På lördag var det Farmers tur att springa fint. Vi startade nationell FEI Lagprogram Msv B (J). Ett lite lurigt program som vi inte startat innan. Farmer blev lite spänd då det viftades på lite filtar men det släppte lite under programmet. Vi red ihop 63,6% och det räckte till en 3:dje placering. Jag är förstås supernöjd!

Nu jobbar vi på inför tävlingar i Linköping på Smedstads fina ridanläggning till helgen. Flo och Farmer kommer att starta där.

Heavenly har haft en provridning till och det fungerade väldigt bra. De har en B-ponny som skall säljas först så vi får se hur det går.

I morgon kommer  Walking on Sunshine (SWB) sto född 2016
för inridning och träning inför treårstest. Efter det skall hon betäckas.
Ägare/Uppfödare Ann-Kristin Karlsson
Walking on Sunshine (SWB)
E. Eclectisch
U. Winslet UE. Weltmeyer
Det skall bli så roligt att få börja jobba med henne.
Bättre presentation kommer.
 

Prisutdelning Farmer
Prisutdelning Farmer

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-