Moms & Knytkalas

Gårdagskvällern tillbringade jag bland kvitton, miniräknare och Visma. Det är dags för att lämna in momsen, och jag är lite ute i sista minten (som vanligt) men jag hann fint denna gången också. Tidigare på dagen tränade jag både Sorella och Rocky för Karin Öljemark. Båda hästarna gick superfint och jag är jätte nöjd med både hästar och träning. Sorella tränar på byten med kvalité och Rocky på lite mer samling inför piff & puff.

I idag bär det av till Lasätter och Knytkalas träning med Flo. Alltid jätteroligt att träffa alla de andra.

Sunshine lär sig mer och mer för varje dag. Idag har hon haft täcke på sig för första gången och även blivit introducerad för ERT. Hon är en supertrevlig individ, glas och nyfiken. 


 
Nyfriserad Sunshine
Nyfriserad Sunshine

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-