2 dagars plantskola

Farmer är alltid redo för en puss Farmer är alltid redo för en puss

Då är två dagars träning med plantskolan slut. Det har varit kul att träffa alla de andra och se på deras träningar och umgåtts med god mat. 
Flo har varit duktig med ett extra + för dag två.
Jag kom hem igen på eftermiddagen igår och då var det bara att fortsätta med ridningen här hemma. Rockyär fin och just nu jobbar vi på att befästa bytena där hon iband springer i väg lite. Heavenly tränar på slutor och enkla byten för att få dem mer befästa. Det är så roligt att rida henne, alltid glad och pigg!

Jag hann också lägga ut Farmer till salu. Han har haft en jättefin tävlingssäsong och det känns nu fint att sälja honom nu. Jag köpte honom som 3-åring från Will Rogers och Tristan Tucker i Holland och målet har hela tiden varit att han skulle utbildas och säljas. Så är du sugen på en otroligt charmig kille som alltid är redo för en mysstund och som också alltid ställer upp på ett ridpass, välkommen att boka din provridning! Du kan läsa mer om Farmer här
 

Snart dags för kvällsmat
Snart dags för kvällsmat
Lite mys efter ridpasset med Heavenly
Lite mys efter ridpasset med Heavenly

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-