farmer briljerar med ny ryttare

Första tävlingen för Farmer med ny ryttare, Christina Lundin blir en solklar vinst i Mvs C:1 69,5%. Så roligt när det går fint med nästa ryttare, en perfect match kan man säga!

Även Heavenly har skickat en hälsning från sin första hoppträning som ser lysande ut.Ser ut att vara en perfect match även där!

Jag strävar dit när jag säljer hästar, det får ta sin tid att hitta rätt familj och ryttare.

Just nu tränas Sunshine inför treårstestet. Hon rids i alla gångarter och har en underbar mentalitet. Vi tränar på att springa fint, hon kan men jag gör allt i min makt för att sträcka på mina två ben. Vi får se om jag kanske "hyr" in en springare med långa ben. Det skall bli kul och om 3 veckor skall vi försöka oss på äventyret:) Sunshine kommer inte att betäckas i år utan vi kommer att fortsätta utbildningen i lugn och fin takt. Jag tycker det är oerhört viktigt i all ridning, vilken häst det än må vara att göra det på bådas villkor. Hästen skall hänga med i huvudet och det får ta den tiden. Jag tror man har igen det tusenfalt i slutändan, "quick fix" är jag övertygad inte är vägen till en hållbar, stabil och glad häst.

Igår hann vi också med morsdagsfirande, en riktig gofika på slottscaféet med hela familjen. 

Sunshine e Eclectisch ue Weltmeyer.  Ägare Lindstud
Sunshine e Eclectisch ue Weltmeyer. Ägare Lindstud