fin helg i borås

Jag och Flo hade en fin helg i Borås.
Det var årets första meeting och årets första start  i Intermediaire I, nervöst var det men Flo svävade på och jag kunde fokusera på att rida bra. Absolut bästa att komma ut från banan och få fina kommentarer från domare och publik för mjuk och bra ridning 65,2%. Flo groomades med produkter från Padoc & Pace och jag är supernöjd med de produkter jag provat.
Padoc & Pace Pine Oil Coat Cleanser, gav en mjuk och skinande hårrem.

Dag 2 startade vi Intermediaire 1 Kür 66,2% lite missar på slutet men supernöjd med Flo och tycker om min musik, ska bara träna lite mer på den så även slutet sitter.

Ny häst kommer i veckan och en åker vidare för försäljning och nästa vecka blir stallet fullt igen.

Bästa grabbarna väntar på att få komma in och få lite god mat
Bästa grabbarna väntar på att få komma in och få lite god mat